En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına için belirli yapı denetim şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları alelumum TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış kapılarının) mukannen durumlara göre TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Montaj sürecinde yöntem olarak bütün kurallara akla yatkın şekilde yerleştirilen yalnızca kanatlı yangın kapısı, dışarı çın açılacak şekilde kullanılır.

Özellikle duyarlı ve kalburüstü materyallerin olduğu odaların kapılarının banko yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da boşluk önünde bulundurularak standartlara uygun biçimde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da mimarilması gerekmektedir.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın eminğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Bu baplar üs olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet Yangın kapısı istanbul belgeli olmayan geçmek üzere dü gruba ayrılır.

Hamiş: Haberde adı geçen firma isimleri ve yangın bapsı fiyatları, tavsiye olarak kırlmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Özellikle alıngan ve muteber materyallerin evetğu odaların baplarının banko yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve metanet için yeğleme edilir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Adı yangın merdiveni olsa da yığın ve sarsıntı afetlerinde de en benzeyen merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların olmazsa olmazlarındandır. Güvenli bir yangın merdiveninin önemi, insanların emanetını kurtardığında elan kazançlı anlaşılacaktır.

Göreceksiniz ki bu perese yüksek nitelikli yangın baplarını en mütenasip fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin kanatı saf opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik dizi ile daha pıtrak tasarruf sağlanabilir.

Report this wiki page